O nama

 

Naša priča

Tvrtka Elektroinstalacije Šporčić d.o.o. razvila se iz  malog obrta osnovanog 2005. godine. Tijekom vremena obrt se razvio u tvrtku koja se danas, osim elektroinstalaterskim radovima, bavi i građevinskim radovima, te maloprodajom elektromaterijala.

Misija

Misija tvrtke je pružiti korisnicima  i maloprodajnim kupcima najviši standard usluge, te raznolik asortiman uz povoljne cijene, ostvariti kvalitetnu i tehnološki naprednu uslugu, nalaziti rješenja za unapređenje poslovnog procesa, te osigurati visoku razinu znanja, profesionalnosti i stručnosti unutar tvrtke, uz stalno usavršavanje i inovaciju.

Vizija

Vizija tvrtke je da svojim svojim iskustvom, kvalitetom rada i profesionalnim pristupom bude prepoznata od strane klijenata i suradnika , te da razvija svoje poslovanje u cilju proširenja svih segmenta,  postizanja što bolje pozicije na tržištu na zadovoljstvo svih zaposlenika, klijenata i suradnika. Prateći viziju tvrtke težimo i poslovne procese razvijati u tom smjeru.

Pred Vama je projekt za koji Vam je potreban pouzdan partner?

Na pravom ste mjestu. Elektroinstalacije Šporčić d.o.o., Vaš pouzdan partner!

Naše usluge?

Obratite nam se s povjerenjem

Elektroinstalacije

Elektroinstalacije jake i slabe struje izvodimo za sve vrste stambenih i poslovnih prostora. Instalacije rasvjete, izvoda i priključnica; elektroenergetski razvod; priključci; gromobranske instalacije; kompletna niskonaponska instalacija objekata; instalacije ozvučenja; instalacije strukturnog kabliranja (LAN); instalacije video nadzora; instalacije portafona; antenske instalacije

Razvodni ormari

Nabavljamo i opremamo sve vrste i veličine razvodnih ormara za podžbuknu i nadžbuknu ugradnju. Vršimo ispitivanje razvodnih ormara i izdajemo atestnu dokumentaciju. Izrada niskonaponskih razvodnih ormara; izrada upravljačkih i komandnih ormara; ugradnja i spajanje na objektima

Javna rasvjeta

Izvodimo proširenje javne rasvjete, te održavamo sve segmente javne rasvjete. Dobava i montaža stupova i svjetiljki; kabliranje i spajanje; izrada napajanja; izmjena postojećih rasvjetnih tijela; popravci i ispitivanja; demontaža

Najam autokošare i radovi na visini

Raspolažemo s autokošarama koje je moguće unajmiti zajedno sa operaterom ili bez operatera, a koriste se za izvođenje zahtjevnijih poslova na visini. Uz najam autokošare nudimo i sljedeće radove: blagdansko ukrašavanje;  postavljanje reklamnih panoa; demontaža i/ili ugradnja rasvjete, klima uređaja, električnih instalacija i sl.; obrezivanje grana.

Građevinski radovi

Posjedujemo svu potrebnu mehanizaciju za izvođenje pripremnih građevinskih radova. Raščišćavanje terena i uklanjane raslinja; izgradnja prilaznih staza i puteva; površinski iskopi; iskopi za temeljenje objekta; iskopi za polaganje cijevi priključaka i odvodnje; utovar, dovoz i prijevoz materijala; armiranje i betonaža; popločavanje; ostali potrebni radovi na oblikovanju gradilišta.

Maloprodaja

U  maloprodajnom prostoru tvrtke nudimo raznolik asortiman elektromaterijala, rasvjete i malih kućanskih aparata. Prodaja asortimana fizičkim i pravnim osobama, mogućnost plaćanja gotovinom, te karticama (odjednom ili na rate).

Elektroinstalacije Šporčić d.o.o.

Adresa: Gabonjin 82D, Gabonjin

Mail: elektrosporcic.martina@gmail.com

Telefon: (+385) 051/518 500

OIB: 14549641619

IBAN: HR7924020061101056276

5 + 9 =

Copyright ©  2022. Elektroinstalacije Šporčić d.o.o.
Made with <3 it-Kol